Spinning

Spinning, spor için özel tasarlanmış bir bisiklet ile yapılan aerobik egzersizi anlamına gelir.

Sabit bisikletin pedallarını çevirdikçe, dinamik ve enerji veren bir müzikle birlikte, uzman hocalar eşliğinde uygulanan bir derstir. Kolay Rezervasyon’da uygulanan grup dersleri ile birlikte hem spor yapmanızı, hem sosyalleşmenizi, hem de sağlıklı bir şekilde kilo vermenize yardımcı oluyoruz.

Spinning’in özellikle bayan müşteriler tarafından tercih edilmesinin en önemli sebebi, ciddi derecede kalori yakmasıdır. Kilo vermek isteyen müşteriler için en çok sunulan hizmetlerimizden biridir. Aynı zamanda sadece kalori yakımı değil; spinning, vücudunuzu dinç tutacak hareket ve değişimlerin olmasında da önemli bir rol oynar. Kalbinizin hızlı kan pompalamasını sağlar. Üst bacakların ön bölgesini benzersiz ve istediğiniz biçimde sıkılaştırır.

Her spor çeşidinde olduğu gibi spinning’de de dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar vardır. Spinning yaparken farklı egzersiz programlarından birini daha yapmanız gerekmektedir. Sebebi ise spinning, bacak kaslarınızın hepsini eşit seviyede çalıştırmaz. Eğitmeninizin size sunduğu, bu spordan farklı olan egzersizi yapmanızla birlikte, hem eğlenecek hem de kısa sürede bilinçli bir çalışma ile istediğiniz forma ve fitliğe ulaşmanız mümkün olacaktır. Bilinçsiz şekilde spinning yapan kişiler sıklıkla, diz, kalça ve sırtın alt bölgelerinde sakatlıklarla karşılaşmaktadırlar . Olası bu tür sakatlıklarla karşılaşmamak için uzman hocalarımızın sizin için hazırladığı programlarla onların gözetiminde çalışınız.

Spinning’in faydaları arasında çok fazla kalori yakmasının yanında, kardiyovasküler dayanıklılığınızın artmasını sağlar. Bacak kasları, karın kasları ve kalça kasları öncelikli olmakla birlikte kaslarınızındaki artışı ve sıkılaşmayı hissedersiniz. Fitness kapasitenizin genişlemesini sağlar ve günlük hayatta da daha az yorulmanıza yardımcı olur.

Spinning genellikle enerji veren bir müzik eşliğinde yapıldığı için stres atmanızda da yardımcı olur. Bunun yanında vazgeçmemeyi öğretir ve mental gücünüzün artmasını sağlar. Zorluklara karşı daha dik durmanızda ve dirençli olmanızda önemli rol oynar.

Son yılların en çok tercih edilen grup egzersizleri arasında birinci sırada olan spinning egzersizini, Kolay Rezervasyon’da size ve hayat tarzınıza uygun bir şekilde hazırlanmış program ile bilinçli bir şekilde spor yapmanız sağlanıyor.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir